Merkbescherming

ShotKings International B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van haar merk “Shot up!”. We denken dat het ergens voor staat, en hopen dat de consumenten weten dat op ons handelsmerk kan worden vertrouwd. Wij zijn in bezit van het Europesche “shape & packaging” registratie. Ongeregistreerde handelsmerkrechten, merkrechten, of verwarrend veel lijken symptomen, mogen niet worden gebruikt zonder toestemming van de ShotKings International B.V.. Het toch gebruiken is een overtreding van onze absolute rechten. Dat is iets wat die wij niet aanvaarden.
Door het kopen van nagemaakte goederen:
  • bedrieg je jezelf als je niet de kwaliteit krijgt die je gewend bent van Shot up! en betaalt dus aan het eind een hogere prijs
  • ondersteun je criminelen en/of zelfs terroristische groeperingen die hun activiteiten financieren door de verkoop van namaakproducten
  • ondersteun je de productie van goederen die zijn vervaardigd onder onaanvaardbare normen voor mens en milieu
  • verhoog je het BTW-tarief wanneer de namakers geen belastingen als wettige bedrijven betalen en de regering de verloren belastingen van je terug vordert.
ShotKings International B.V. beschermt haar absolute rechten en als zodanig zijn wij ook geïnteresseerd in enige achtergrondinformatie over lookalike, kopie-kat en/of namaak producten.
Als de deal is te mooi om waar te zijn wordt u waarschijnlijk geconfronteerd met een illegaal product.
Dus in geval dat u dergelijke producten ziet of twijfelt, neem contact op met ons via ons contatformulier. Het formulier kan ook worden gebruikt om ons de achtergrondinformatie geven of vragen te stellen over de authenticiteit van Shot up! “shape & packaging” registratie en/of gerelateerde goederen of diensten. Inzendingen die geen verband houden met merk bescherming of merk inbreuk zullen niet worden beantwoord of doorgestuurd worden naar ShotKings sales.
Fraude voorbeelden: Het is onder onze aandacht gebracht dat het Shot up! merk is gebruikt voor het plegen van bepaalde soorten fraude. Het hoofddoel van deze fraude is het verkrijgen van persoonlijke gegevens van de contact personen (zogenaamde phishing) om deze gegevens voor later illegale acties (identiteitsdiefstal) opnieuw gebruiken. De verschillende oplichtingspraktijken kunnen als volgt worden beschreven:
  • promotie fraude. De fraudeurs sturen briefen of e-mails waarin de ontvangers in kennis wordt gesteld over een vermeende promotiecampagne van Shot up!. Hiermee krijg je de kans om geld te winnen met deze promotiecampagne en/of om toegang te krijgen tot de concurrentie. Hiervoor moet je persoonlijke gegevens via een formulier versturen. Dit formulier kan verschillende nep Shot up! of ShotKings handelsmerken bevatten. ShotKings International B.V. zal geen van deze promotionele programma’s, wedstrijden of iets dergelijks opzetten en ook niet deelnemen aan dergelijke activiteiten met derde partijen.
  • loterij fraude. Oplichting middels een elektronisch bericht (SMS, e-mail etc.) waarin gebruikt wordt gemaakt van Shot up! beeldmerken. Dit met als doel mensen te informeren dat zij geld in een loterij georganiseerd door ShotKings had gewonnen. ShotKings International B.V. zal absoluut geen loterijen organiseren of deelnemen aan loterijen georganiseerd door derden.
  • werkgelegenheid fraude. In deze zwendel zullen fraudeurs valse websites instellen en/of ongevraagde nep werving formulieren aanbieden van fictieve banen en/of kansen met ShotKings naam en merk om persoonlijke gegevens te verkrijgen. ShotKings International B.V. zal geen ongevraagde werving toestaan noch vragen om formulieren via het internet in te vullen.
  • auto-reclame fraude. De oplichters doen je geloven dat je geld zou krijgen als je bereid zou zijn Shot up! advertenties plaatsen op particuliere auto’s en gevraagd wordt om persoonlijke gegevens te verstrekken om zo eerste slachtoffers maken. Dit is onderdeel van een grotere identiteit diefstal en phishing aanval. ShotKings International B.V. doet niet aan dergelijke reclame en vraagt nooit derden het merk en gegevens van hun privé-auto ‘s.
  • vouchers fraude. Sommige verkopers verkopen aanbiedingen/vouchers op internet. Deze vouchers geven de koper blijkbaar recht op een korting op Shot up! producten in bepaalde webshops, winkels, supermarkten enz.. De verkoper verklaart dat hij of zij deze bonnen in bulk gekocht en dat deze vouchers echt zijn. ShotKings International B.V. doet niet aan en/of heeft nooit ingestemd met dergelijke vouchers en derhalve soortgelijke echte vouchers bestaan niet in werkelijkheid.
 
ShotKings International B.V. is zeer bezorgd dat de naam en het merk wordt gebruikt voor frauduleuze activiteiten en zal haar best doen om deze soorten activiteiten te stoppen. Reageer niet op de hierboven genoemde frauduleuze communicaties, maar in plaats daarvan informeer de politie of stuur een mail naar info@shotkings.com

 

Echte goederen uit de wereld van ShotKings kunnen gevonden worden op www.shotkings.com.